%"> Lowongan Kerja Teknisi Overhead Crane – Alpen12
Home > Info Lowongan Kerja > Lowongan Kerja Teknisi Overhead Crane
Info Lowongan Kerja

Lowongan Kerja Teknisi Overhead Crane

Kanggo sadayana baraya ALPEN12,

Sim kuring ngabewarakeun lowongan kerja di tempat pribados nguli, kanggo posisi TEKNISI, jumlahna 6 urang, kualifikasi anu diperyogikeun :

1. Anu jelas mah Baraya ALPEN12,

2. Fresh Graduated, tahun kalulusan 2009 atanapi 2010

3. Jurusan Electric (ILPT)

4. Bisa dan mengerti ngoperasikeun computer (windows), program EXCEL sama Words

5. Diutamakeun anu ngagaduhan SIM-A (Anu masih keneh berlaku/hirup)

6. Heunteu sieun kerja di ketinggian (maklum teknisi overhead crane)

7. Siap ditempatkeun di seluruh Indonesia

8. Sehat jasmani sareng rohani, ngalampirkeun surat keterangan sehat ti Dokter (ulah ti dukun)

9. Anu jelas mah orang pekerja keras, mau belajar, ulah ngerakeun anu mawa

 

Anu berminat, tiasa kirim CV, pas photo, photocopy KTP, photokopy SIM-A, surat keterangan Dokter, sareng surat lamaran ka sim kuring via post atanapi silaturahmi ka rorompok, dinten Saptu sareng minggu aya di rorompok: alamatna :

Inu Gunawan, Cluster Taman Palem Merah no.21, Perumahan Palem Semi-Karawaci Tangerang. Tlp. 08158959079, BBM: 22BB6632,

 

Nuhun

 

Inu gunawan/ PBPT 1993

 

5 thoughts on “Lowongan Kerja Teknisi Overhead Crane

  1. Guntur

    kang klo lulusan 2005 kumaha???
    sy berminat yeuh…

  2. Satrio

    Gaji kira2 brpa ya pak? Sy udh pnglaman 4thun, tp sy lulusan 2007. Klo mslh crane bapak tdk perlu khawatir dijamin semua merek saya bisa kerjain, mulai elektrik/elektronik, mekanik, konstruksi dan drafternyapun saya bisa kerjakan. Kone/SWF/Verlinde, Demag, Abus, Stahl, Street/ UNyLEC, MUNCH, MUKAND, KULI, LGM, MISTUBISHI, KITO, NIPPON, KAMUICHI, QIANG CHI, NICHI, SAMSUNG, HITACHI.dan masih bnyk lg. Klo gaji antara 4jt ke atas sy brminat, tpi jika tidak sy cma bisa brhrp ada krjasama diantara saya dgn bapak. Trmksih

  3. Hello, saya alpen12 thn2012

  4. angga ardiamyah

    kang punten aya info deui teu kanggolowongan damelna. ???

    alpen 09 .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *